tisdag 16 november 2010

SEMESTER I EN VECKA!!

Hej hej!

Lyckliga jag! Jag har fått sem denna v. Kände verkligen att det var behövligt. Tog ingen sem i somras då jag nästan nyss hade börjat o tyckte det kändes fel. Men nu har jag det! :)

...Så nu... syr jag det sista på en bestllning till en mkt tålmodig kvinna. Tusen o åter tusen tack till dig. Men denna vecka kommer de 3 alltså att skickas!!

..ska åka o hjälpa pappa med att skruva upp lite hyllor idag..

... tvättar av fulla hus..

... har städat ur min klädkammare så att man faktiskt KAN gå in i den, som man ska kunna! Hade bara slängt in resväskor från i MIDSOMMRAS o mina mc kläder som inte alls skulle vara där.. men brist på tid gör att man gör knasiga saker..

..lagar jag lite mat..

o så ska jag hinna in till mitt första P-nal möte ikväll kl 18.00. Lika bra att vara med o visa att man faktiskt intresserar sig för företaget trots sin semester..

Imorgon ska jag åka o hälsa på Mamma o vi ska ta en tur till lite loppisar då jag ej hade möjlighet till detta i sommras. Ska bli riktigt mysig!

SEN hoppas jag att resten av veckan blir lite lugnare :)

Igår hade jag min sista siversmides gång innan julen.. bilder kommer på vad jag slitit med där i tio ggr.

Nu måste jag gå o kika til fisken så att den inte rymmer från grytan.

Kort men intensivt, precis som det ska vara!

Kram kram

2 kommentarer:

Weronicha Holm sa...

haha, ja testade det, men ja fick inte till de... nu har ja bara nå störigt jag måste ta bort varje gång ja ska skriva ett inlägg XD
härligt att du e tebax o skriver o pysslar igen, har saknat din blogg!

mamma lycklig sa...

Skönt att du är på banan i gen. Låter skönt med semester, men du måste ta det lite lugt oxå. Var rädd om dig. Kramis Nettan
Ps. Tävling pågår på min blogg. DS