fredag 9 januari 2009

Äntligen!!!


Nu så.. 2st fyllnadvadds påsar och en herrans massa stygn senare (och en massa tim 9-10) så är hon äntligen klar. Kanske svårt att se på bild men för mig blev hon en ren och skär dröm.. Innan sommaren kommer kanske hon får tillbringa sin tid i min gungstol. Sydde knäveck på henne utifall jag ville ha henne sittande. Tack Mormor för klänningstyget, det prickiga :)

5 kommentarer:

Miia sa...

Så fin hon blev..=)

Stygn med stil sa...

Tack miia :) Skönt att ivf ha en trogen återkommare... kram

Mette J sa...

Så spännande att få en första "utomstående" kommentar på min blogg av dig! Din sida är jättefin och inspirerande! Får återkomma hit tror jag;)

Mette J sa...

Måste bara säga att det är rätt farsinerande att så många kvinnor ändå får igenom den s.k shabby chica stil sina hem. Får liksom för mig att killarna nog inte dras till, eller? Din hårdrockarkille trivs säkert bra trots allt det vita, då det ser väldigt mysigt ut hos er!

Stygn med stil sa...

Tack Mette!
Ganska svårt att få igemon. Jag är rätt "avundsjuk"(även fast man inte ska)på de som får igenom det ännu mer. Vissa har så väldigt fint hemma.. kanske om några år :). tack så jätte mkt för dina komentarer o vänliga ord. Om du visset vad de värmer. Kram T