tisdag 24 februari 2009

Vilka underbara människor det finns!

Hej!

Började min dag med att åka o hämta min vän. Skulle visa henne min favvo affär. design & C..
Där inne står vi o babblar med A-M o jag visar min senaste silver kreation.. vilket hon senare visar för Anna . Som oxå finner den fin.. DE sa bara så snälla saker o visade uppskattning för det jag gör. Sånt betyder otroligt mkt för mig ska ni veta. Att veta att någon tror på en. Tack snälla!!

Sen öppnar jag denna sida o läser en kommentar.. har ju efterlyst en viss bok ett tag nu utan resultat. Då berättar denna underbara människa att hon har den i sitt medlemsblad från skaparglädje och att hon kan beställa den åt mig! Va?! Tänk att det finns så underbara människor.. i bland tappar man ju hoppet när man läser om allt som händer ute i landet o världen. Tack snälla snälla Tanya. (http://tanjis.blogspot.com)

Åter igen.. tusen tack alla underbara där ute. Ni gör min dag varje dag!

Kram på er alla

5 kommentarer:

anderssonanna sa...

DU är underbar och framförallt en person man inte kan släppa, varken vid första eller andra tanken!

Ebbas änglar sa...

Jättekul att du fått tag i boken äntligen!!! Visst är det skönt att det finns uderbara & ödmjuka människor.... dom får en att må så bra. ALLA mår bra av uppmuntran & beröm. Fortsätt med din härliga blogg, den inspirerar MIG!!!! Kramis Malin ^^,

Malin E sa...

...fniss..jag tänkte oxå tipsa dig om boken här men ser ju att du redan blivit tipsad.Kul att den va med i bladet och att du nu kan få hem den till dig!
Jag har ju boken själv sedan några år men har inte velat ge bort den...fniss..
Kram Malin

På Nannys trapp sa...

Hej Vännen, hur skulle man kunna låta bli med allt fint du gör, du är en sån härlig människa kul att få lära kånna dig kram A-M..

Tanjis sa...

Oj,hoppsan! Va kul att kunna göra någon glad.
Tänkte bara gå in här snabbt och skriva att jag återkommer med info angående boken.
Är som sagt bara kul att kunna hjälpa till. Nu får du efterlysa något annat! Hi,hi........

Kram Tanja