torsdag 4 juni 2009

Åh vad jag läääängtar!

Idag har varit en jobbig dag. Har velat gråta hela dagen lång för att jag inte har ett jobb så jag kan bo själv. Har bott själv i 12 år och det finns inget med detta (att flytta hem till mamma) som är enkelt! Även om mkt är ett plus att bo här så har man inget privatliv what so ever.

Åkte till kungsör på eftermiddagen. Gjorde ett riktigt fynd. Köpte en riktigt, riktigt fin rokoko soffa för 300:-. Nu ska den målas vit o inom sinom tid kläs om. Fick jätte bra tips av en tapeserare i "stan" som trodde jag skulle fixade det själv. Kostade 8000 att lämna in!! Tänkte klä den i ett ljusgrått tyg. Måste bara få lite mer kött på benen om hur man gör. Måste ju finnas någonstans på nätet att ta reda på sånt. Några tips?? Efter jag köpte den läängtade jag ännu mer än vanligt efter att ha en egen lhgt. Att få fixa o dona med sånt som alla andra kan göra var dag om de vill i sitt hem. Jag saknar att städa, plocka ur o in i diskmaskinen, damma hyllor, damsuga, rätta till tavlan som hänger lite snett eller plocka upp något som hamnat på golvet... såna tråkiga vardags sysslor saknar jag som f***N. Har dessutom hittat en dröm lhgt som jag skulle ha råd med om jag bara hade ett jobb.. fast inkomst varje månad.

Ska se till att sy lite oxå. Känns knappt som min sida förnyas något med textil på sista tiden. Och till den 28 måste jag ha gjort en del. Vill så gärna sy en plych groda med rosa tyll kjol..
Men hela jag säger nej, nej, nej till att ta tag i saker.....

Nää ryck upp dig nu Therese!! Den numera dystra verkligheten ska inte få äta upp mig...

Nu hoppas vi på solen o ger varandra en massa kramar.

5 kommentarer:

På Nannys trapp sa...

Heeej vännen din tid kommer jag vet känner det på mig om det kan vara till ngn tröst...Här är fullt upp nu när chefen är i turkiet och gottar sig men i morron är jag ledig annars jobbar jag för fullt hinner inte med mycket hemma nu så här är hemskt men vi kan väl höras ngt många kramar A-M..Gå in på jobb24.se det fanns en hel del tyckte jag..

Älskar sött/ Unik kollektion sa...

Hej hopp älskade vän!!

I går kväll öppnade jag ett fantastiskt fint paket med bakelser på!!! =) Inuti låg det två helt ljuvliga och fantastiska ballerinor i....Tack snälla..dom är såååå fina!!!! Du är så himlans duktig!!!...=)

(En *kreativ skapares* dilemma är alltid... när man inte känner för att skapa något....Då hjälper det ofta att man sätter sig ner och gör det ändå!!)

Det går sakta i början och känns inte så roligt..Men sakta men säkert så kommer till slut mys humöret..och lusten till att skapa mer..=)

/Gäller bara att stål sätta sig, fastän man inte känner för det!! Vilket är super svårt..en tränings sak!!/

Tänd lite ljus...sätt på lite mysig musik, släpp alla tankar, häll upp något gott att dricka och ta en liten chokladbit...Vips..så är det mycket mysigare och går lättare !!! =)

Din tid med ny lägenhet, arbete och mys kille kommer...Jag lovar dig!! =)

Särskilt när du minst anar det och inte hade tänkt dig det!!..ti-hi..Ofta kan allt komma på en gång!!...bara lite tid för *grubblerier* innan....=)

Stor kram på dig vännen!! och tack för att du finns!! /Malin

~~*Pennyshouse*~~ sa...

halloj där !

klänningarna är ganska små i stl..om du vill kan jag mäta dom.....
skulle tro att det är i stl 38/40 eller så.

underbara sessor du sytt...vill beställa en!
Vad tar du för dom?

Kramizz Nilla

Suss sa...

Kram till dig från mig.
Känner så för dig när jag läste det du skrev.
Har du ingen A-kassa eller nåt? Och du som är så kreativ och duktig borde få ett jobb! Den som får äran att anställa dig blir evigt tacksam!!
Jag håller tummarna!
Läs ännu en gång vad Malin skrev på din blogg. Det fick mig att må bättre på en gång! :-)
Kram igen

Fröken Tindra sa...

Åh, vad duktig du är på att sy "Tildasaker"! Ballerinorna är helt underbara. Du visar ju en massa fint!
Jag förstår att det är lite tungt att bo hemma men du skall se att det kommer att ordna sig. Fortsätt du att njuta av att pyssla! Gör din groda med rosa tyllkjol och visa den för mig när den är klar! =0)
Kram på dig!