torsdag 23 juli 2009

Torsdag

Idag har varit en hel dag av nagelbitande. Det började bra i morse.. Paret hör inte av sig, alltså vill de säkert inte vara med. Tanten har hoppat av, fick ingen hjälp med skötseln. Mäklaren ringde och sa att om ingen hörde av sig så gick säljaren med på att vi skulle skriva papper vid 15 idag. DÅ helt plötsligt vaknar budgivare nr 1 upp o vill lägga ett bud. Så nu har vi hållt på o budat hela dagen. 16.40 kom ett bud som vi tyckte va lite högt. Vi backade! Men NEJ jag ska ha denna.. Vi ringde mäklren, ångrade oss o höjde budet. Då blev den andra som budade lite stressad eftersom hon trodde hon fått den. Hon bad att få tänka till i morgon.. Säljaren ville promt ha tag på det unga paret som inte hör av sig.. så 09 i morgon startar hela cirkusen igen.. Men imorgon skulle det avslutas fick jag ett mess om... fortsättning följer.

4 kommentarer:

Ebbas änglar sa...

Ojojoj.... det här är spännande!! Fortsätter att hålla tummarna =)
Blommorna du frågade om har jag köpt på vår lilla tygaffär här i Nora. Dom var inköpta dit för ganska länge sedan sa hon som har affären.

Lycka till, kram Malin ^^,

Johanna sa...

Jag håller tummarna så jag blir alldeles blå! Hoppas verkligen det går vägen för dig...
Kram

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Hej hej!

men vad jobbigt....jag skulle gå upp i atomer om det vart jag....
nu skakar jag snart så hårt håller jag tummarna för dej vännen....

LYCKA TILL NU !!!!!!!
Goaste kramarna till dej Tess...
Nilla

Suss sa...

Åh, vad jobbigt! Jag skulle bli galen av att vänta och hoppas och bli ledsen och orolig och vänta och hoppas om och om igen.
Förbaskade mäklare att dom ska trissa upp priset så!

HOPPAS det går vägen! Jag håller också tummarna och tänker på dig.

Kram