lördag 3 oktober 2009

Hinner ingenting!

Hej hej alla!

Jag ska inte klaga att jag har jobb.. eller 2. Men när man har 2st får man jobba hela tiden. När man e ledig från det andra måste man jobba på det på det första o tvärtom. Det skulle va skönt att ha ett jobb med skaplig lön så man skulle klara sig på ett. Tyvärr hinner jag inget som det är nu. Jag hinner inte packa upp, eller fixa, sy- vilket jag snart MÅSTE hinna! Ligger så sjukt långt efter o snart e julen här. Ok att lght o kartonger får vänta men det skulle va kul att träffa nära o kära. Hinna andas, slappna av o kanske bara njuta. Slippa sitta med huvudvärk var enda jäkla kväll. Har nu jobbar sen i tis o får inte ledigt för ens på fredag.. o då en dag sen kör jag på igen. Hur länge orkar man!?! Lär ju knappast bli bättre nu när julen som sagt närmar sig med storm steg..

Nu måste jag försöka sova för imorgon jobbar jag till 22.15...

Må väl där ute alla underbara som jag inte hinner se eller blogga med! STOR KRAM

9 kommentarer:

Ebbas änglar sa...

Men kära Tess, nu får du faktiskt vara rädd om dig..... Man pallar inte hur mycket som helst. Lova att du tar hand om dig nu, var sak har sin tid...

Varma kramar Malin ^^,

hemma hos lilla mej sa...

Ja det lät mycket att jobba så mycket.Var rädd om dej och ta hand om dejHa en mysig söndag knelbullensdag i dag ha det gott vännen kramizar ~~~~RITA~~~~.

Suss sa...

Hej igen!
Jag blir också så orolig över det du skriver. Ta inte i för mycket. Jobba inte för hårt. Det kan straffa sig.
Själv har jag bitter erfarenhet av det. Hade ett jobb som jag verkligen ÄLSKADE och gjorde allt för. Men jag hade samtidigt en familj och tre barn, ett hem, att ta hand om. Det gick faktiskt i väldigt många år... Men straffet blev hårt och skoningslös. Jag gick in i väggen, utmattningssyndrom. Jag var så fruktansvärt dålig att man inte önskar sin värsta ovän det tillståndet. Många gånger kändes det som att dö var enda utvägen.
Det har gått över 9 år sen smällen och jag är inte på banan än...
Jag som orkade allt en gång! Jobbade 180 % och var stark som en oxe!
Man har bara ett liv och det bör man vara väldigt rädd om. Tänka över vad som är viktigt i livet och inte.
VAR RÄDD OM DIG TESS!!
Kramar från Suss

Anonym sa...

jag blir inte avis på dej har oxå en flytt framför mej,,, men tror den går smidigt fram ..jennie lova skas hjälpa med målning å en birgitta med kartonger innan flytten ,,,får nyklar tror jag en månad före,,,, har mitt framför mej du har iaf kommit in redan ...kram nisse personal

Annas Vita Hjärtan sa...

Hej stumpan!

Så fint du fått till det! Jag måste komma förbi och se det live någon dag!

Vännen lova att ta hand om dig. Det låter som om du fått lite varnings signaler, de ska man inte ignorera!

Vi hörs snart!

Kramis Anna

Anna sa...

Hej, jag hann inte med att ringa Viktor ville aldrig somna... Kan inte du ringa mig när du får lite tid över? Jag kommer att anmäla mig i vilket fall som helst. Du kan ju kanske stå den tid du hinner i så fall.
Kram
P.S. Jobba inte ihjäl dig...

Suss sa...

Hej igen!
Jag har skickat ett mail till dig!
Med en fråga.
Kram

linéa sa...

Japp, ett jobb med ok lön vore drömmen! Men var rädd om dig!
Kram

Anonym sa...

I inclination not agree on it. I think nice post. Particularly the title attracted me to be familiar with the intact story.