måndag 26 oktober 2009

Så var det med den ledigheten..

Igår o idag var mina först lediga dagar i följd på 1,5 månader. Så jag såg verkligen fram emot att den tiden var här. Skulle måla klart köket, skänken o sy för kung o fosterland så beställningarna kommer iväg någon gång.. Jag började måla skänken.. hann med stopp färgen o ett lager av beckers.. Linda kom på fika o det stank en del.. Så vid 19 tyckte jag att det kändes så konstigt i ryggen. Hon sa:Bara du inte får ryggskott som du hållt på o jobbat o fixat här hemma o på jobbet. Tjugo min senare skulle jag skjutsa hem henne o pappa kom. Böjde mig ner o kastade tuggummit.. OJH.. vad hände nu!?! AJJjj.. väldigt ont. Fick hänga mig på en stol för att de högg så mkt i ryggen. Jag bara skrek rätt ut.. sen var det kört. Har inte kunnat sova inatt. Gick bara inte o smärtan avtog inte. Fick Voltaren av min söta snälla granne o så har jag köpt nå tabletter mot akut smärta idag.. Så nu känns det lite bättre. Men jag måste gå imorgon till jobbet för man får ingen sjuklön där jag jobbar utan de stryker ens tider o sätter in någon annan istället på ens timmar.. Tror inte att det är ok att göra så enligt facket men jag vet inte. Känns ju inte allt för tryggt! Så jag biter ihop resen av veckan...

Köket är färdigmålat o även skänken nu. Så nu äntligen kan jag focusera mig på att sy o få ut alla beställningar! Jippie.,. länge leve livet, eller vad säger ni?

Kram på er alla ute i cybern ;)

3 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Vad du fixar och grejar.Men vad hemsk att få ryggskott.Det gör ju så ont.Håller tummar och tår att du kryar på dig.Stor kryapå dej kramizar ~~~~RITA~~~~~.

Suss sa...

Va!!?? Som gammal personalmänniska blir jag MYCKET upprörd över det sätt du beskriver! Att du inte får sjuklön utan timmarna du skulle ha jobbat stryks!
GRRRR!
Är du med i facket! Berätta i så fall för dom!
Jag är FÖR fackföreningar men då ska dom också göra nytta!
Krya på dig! Var rädd om ryggen! Se upp så det inte är något annat än ryggskott! Njursten? Annat?

linéa sa...

Aj, vad typiskt med ryggen! Vila den ordentligt när du kan. Bara ligga och stå,gå. inte bära o sitta.
Krya på dig vännen.