söndag 6 september 2009

1 dag kvar o stiltje i produktion!


Tänk då var det bara i morgon kvar så är det tisdag sen!! Helt sjukt.. men det heter ju: - den som väntar på nå gott. Och så gott det ska bli! :) Denna totala frihets känsla...

Som ni kanske alla förstår så har jag lagt all produktion på is.. kommer nog vara så under 2 veckor minst. Så tyvärr kommer inget att sys, pysslas eller visas under denna tid. Det går helt enkelt inte! Kan inte slita ut mig o gå in i väggen.. har nog varit på väg dit under separationen, tog mig ur o vill inte tillbaka. Så jag har beslutat att inte bry mig om symaskinen under flytt. Och nu med två jobb oxå. Så hoppas ni alla söta rara som väntar där ute har överseende att vänta ett tag till och förstår mig.. Lilla Hjärtero dina saker kommer!

Tack alla ni söta rara som följer mig!

5 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Vad skoj 1 dag kvar.Förstår att du tycker det kommer bli härligt att äntligen få flytta.Jag respekterar att du har mycket runt dej nu så jag väntar med beställning.......Ha en skön söndag vännen kramizar ~~~~RITA~~~~.

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Hej hej!

åå jag önskar jag kunde komma & hjälpa dej vännen....
Kan tänka mig att du är otålig nu..hihihi..
Såå skönt att komma till ett eget kryp in...

LYCKA TILL !!
KRamizz Nilla

Joh sa...

Hejsan , jag följer din blogg och jag ville bara säga att i ditt liv är det väl självklart att det är du som går först ? :) fast jag själv vet hur svårt det är att låta bli symaskinen ibland.. hoppas du har en underbar dag kram /Joh

Marita sa...

Hej! Härligt med en nystart i livet (även om det sker av trista orsaker)! Önskar dig all lycka! Tror att det kommer att gå bra för dig, du har ett så underbart positivt sätt att tänka.
Kram, Marita

Helenas Virrvarr sa...

Snart får du nyckeln!!! Gu va härligt! :) Säg till om du behöver flytthjälp oså. Kram