torsdag 3 september 2009

4 dagar kvar!!!!


Japp papp!! Då var det 4 dagar kvar tills nyckeln släpps till mig. Var på ica idag o kämpade på. Ett band här o ett rullband där o hålla koll på. Bananer, avokado o sallad.. hm.. ja o 7500 andra PLU nummer att hålla reda på. Snus, cigg.. legg tack!? Var det bra så? ica kort? 5,50 har du det? tACK... RULLA BANDET. Stäng av bandet.. sträck dig int efter varorna, de kommer till dig. Phu så mkt att hålla koll på. Ska nog operera om mig till bläckfisk m 5 hjärn halvor. Det va i af jätte kul! Det är alltid kul med nya saker. Nu återstår två st till provjobbningar o sen ska jag klara mig själv. EEiii. Men det är klart jag fixar det.. eller hur!?! :)

Beställningar ligger på hög men kan tyvärr inte hinnas med just nu. Jobb alla dagar i veckan och flytten. Hoppas ni som är inblandade har överseende med detta. Så fort flytten är klar så kan jag ta tag i det igen!

Kram på er alla!!!

2 kommentarer:

BeLiMi sa...

Bra kämpat. Du kommer fixa detta galant, det är jag alldeles övertygad om. Trevlig helg. /Bella

Suss sa...

Du är otrolig! Vad du är duktig!! Kämpar och sliter och ger inte upp!
HOPPAS att någon snart får upp ögonen för din kapacitet så du får göra annat än att ta betalt för mjölk och limpa! Du har ju så många idéer och är så kreativ!
Du kommer att lyckas! Med den kämparandan!
Kram på dig!!