onsdag 9 september 2009

Panik!!!!

NU förstår jag inte riktigt hur jag tänkt !?! Jag flyttar in på lördag o jag har inte hunnit måla kök/vardagsrum eller hall än. Golvet är klart o ett lager färg i sovrummet. Men jag inser nu att jag aldrig kommer att hinna klart. Pappa kan inte hjälpa till nu resten av veckan o jag sitter fast i färgburken.. hm... Phu.. alltså det finns ju inte andra alternativ än att jag måste bli klar.. hallen kanske får vänta.. men gud så drygt att behöva täcka in en massa möbler. Nää jag måste bli klar! Får försöka ta ledigt från jobbet på fredag.. Nu måste jag nog planera lite.. sova lite.. eller inte alls..

God natt o kram!

7 kommentarer:

Tanja sa...

Oj,det låter som om du har fullt upp!
Fast det är ju rätt så kära bekymmer egentligen.
Nej,plasta in möbler är ju inte skoj! Hoppas du hinner i tid.

hemma hos lilla mej sa...

Håller tummar och tår att det blir bra för dej.....Ha en mysig torsdag kramizar ~~~~~RITA~~~~~

~~*Pennyshouse*~~ sa...

hej hej!

skulle gärna kommit & hjälp dej om jag kunnat.
Men det ska nog bli klart ska du se.Å det som inte blir klart nu hinner du med sen.Rom byggdes inte på en dag vet du väl...hihihi..nu låter jag som jaf vore mamma din...hihihihihi
Förstår din frustration...jag är likadan.Allt ska helst vara klart IGÅR.....

Lycka till nu gumman1
Kram Nilla

På Nannys trapp sa...

Heeej om jag kunde skulle jag hjälpa dig men tyvärr går det inte har lite svårt med mina armar just nu du hinner jag är övertygad men slit inte ut dig det går att plasta in möblerna kram A-M..

Malin E sa...

Va härligt att du fått tag på både jobb och lägenhet!!!
Jag är här och läser ikapp lite då det blivit lite lite dator för mig iunder ett par månader nu och inte det minsta pyssel.Börjar klia i fingrarna...fniss..Du måste visa bilder på din lägenhet sedan, härligt!!!
Här har vi renoverat hallen i sommar!
Massa kramar Malin

Anna sa...

Kan du inte vänta med möblerna till köket och vardagsrummet ett par dagar och bara bo i sovrummet än så länge. Det är ju ingen panik att flytta ur menar jag :-)

Annas Vita Hjärtan sa...

Lugn bara lugn, jag hjälper dig!

kommer om ca 5 minuter, ses då!

Pöss