söndag 27 september 2009

En burk med höstmys...Ja det blir ju inte mkt av pyssel o knåp just nu... men det börjar ju att klia ordentligt i fingrarna.
Men det är ju inte så jätte kul att pyssla o fixa när man inte är helt nöjd med omgivningen! Köksluckorna är av björk så de ska målas.. färg har jag men tid.. och ork har jag det värre med. Och så ska min "linne" skänk målas vit. Säkert ett lätt arbete men som sagt man ska ha tid. Det tar ett tag att slipa denna först. Och innan dessa saker ser verkligen ingenting bra ut. Har flyttat o fixat o donat.. men icke.

Idag hade jag inget att lägga mina ljus i så jag tog en gammal ikea burk o knöt lite spets runt o skrev en en tag... med höstmys på. Det gott folk fick bli mitt lilla pyssel för idag..

Kram o god natt!

7 kommentarer:

annika sa...

Måste bara säga att du har en otroligt vacker handstil...
annika

hemma hos lilla mej sa...

Vad gulligt.Vilken vacker handstil du har.Ha en underbar och mysig måndag kramizar ~~~~~RITA~~~~~.

Isabella sa...

Åh, så kul att hitta ännu en Tilda fantast! Jag har ganska nyligen blivit kär i Tilda och har ännu inte vågat mig på att sy en själv, men snart så...
Må gott och sköt om dig,

Isabella

linéa sa...

Det var höstmys det. I väldigt vacker förpackning.
Ha en fin kväll!

Helen sa...

Vilken vacker burk!

Suss sa...

Jag blir bara SÅ imponerad av dig!! Vilka idéer du har! Kreativiteten bara flödar! Och du kan få minsta lilla, enkla sak att bli jättefin och mysig!
Jag är själv urdålig på sånt men beundrar desto mer dom som kan! Det är härligt att kolla på din blogg och se allt fint!
Tänk om du kunde "köpa in dig" i någon liten butik och leva på dina idéer!!
Alla människor borde kunna få del av det du gör! KRAM!

Thesèse sa...

Tusen tack kära SUSS. Blir rörd av att se din kommentar. Ja tänk om jag kunde få hyra in mig eller ha eget.. fyllt av mina ideer. Ingen skulle vara lyckligare än mig!! Tusen tack till dig.