tisdag 19 maj 2009

God kväll

Varför livet var så underbart förra måndagen var för att panduro ringde mig och erbjöd en tjänst. De skulle bara intervjua några till.. men hade ett gott öga till mig. Intervjun gick jätte bra. Var in i tors o då sa chefen att det stog mellan mig o en till.. Fick veta att en vän till min vän oxå blivit erbjuden jobbet. Alltså stog det mellan henne o mig. Jag har ju erfarenhet av yrket.. 10 hela år. Hon är lärare.. läste hennes face book nyss. "Som e käftsmäll kom det!" Där stod det att hon va glad att hon hade fått det?? Mig har de inte ens ringt o sagt att jag inte fått det. Så sjukt ledsen blev jag. Kunde inte annat än att bryta ut i tårar!! DEt här var ju min vändning.. Jag skulle ju få ett värdigt liv. Inte bra mitt drömjobb utan oxå ett privatliv. För då kunde jag skaffa en egen lght. Slippa bo hemma hos mamma. jag är så arg och ledsen att det känns som att jag kun skrika allt jag kan i ett helt dygn! Jag behövde det jobbet. Jag behövde lite glädje i mitt liv. Jag behövde helt enkelt få tillbaka mitt liv!
Hur kan vissa glida fram på en räkmacka genom livet & andra bara få motgångar? Jag hoppas att mitt 30 åriga liv av motgångar snart får en vändning.. för hur mkt ska man behöva ta??!!

I morgon är en ny dag!

4 kommentarer:

Titti sa...

Nej, man ska verkligen inte behöva få reda på sånt bakvägen!!! Det var riktigt dåligt gjort av dem tycker jag!!!!
Men, du ska se att du snart får ett annat jobb!!

Kram Titti

anderssonanna sa...

Hoppet är det sista som överger människan! Det kommer lösa sig gumman!

anderssonanna sa...

Det finns en mening med att du inte fick jobbet, den meningen kommer du förstå längre fram och då vara tacksam över att du inte fick jobbet hur drygt det än känns just nu. KRAM.
Förresten riktigt dålig stil att inte informera dig..Du borde nästan höra av dig till dem.

Anonym sa...

Hej!
Vill bara säga att dina saker är sååå fina och att det kommer gå din väg så småningom. (vill bara lägga till, att mitt liv i alla fall inte varit en räkmacka om det kan va nån tröst)
mvh
Malin N